Servrar & Backups

I en digital värld där data är en av de mest värdefulla tillgångarna för ett företag, är pålitlighet, säkerhet och tillgänglighet i er servermiljö och backuplösningar avgörande. Oavsett om ni är i behov av en egen server on-site, står inför utmaningar med er nuvarande setup, eller söker efter en robust backuplösning, står Alina redo att erbjuda expertis och stöd. Våra skräddarsydda lösningar garanterar att era data är säkra, tillgängliga och skyddade mot oväntade händelser.

Denny Muller 1Ql31aacapa Unsplash

Pålitliga Serverlösningar

Vårt team av experter hjälper er att navigera genom komplexiteten i att välja och konfigurera den optimala serverlösningen för ert företags unika behov. Från noggrann installation och konfigurering av servrar, till felsökning och uppgraderingar, säkerställer vi att er IT-infrastruktur är robust, effektiv och skalbar. Vi specialiserar oss även på RAID-konfigurering och återuppbyggnad för maximal dataskydd, samt erbjuder expertis för smidig migrering av affärskritiska databaser som Visma, Hogia och BL, för att försäkra kontinuitet och integritet i era affärsoperationer.

Avancerade Backup- och Lagringslösningar

Att säkerställa att ert företags data är säkert backupad är mer än bara en säkerhetsåtgärd; det är en investering i ert företags framtid. Alina erbjuder en rad backuplösningar, från lokala hårdvarubaserade alternativ till säkra molnbaserade lösningar, anpassade efter ert företags storlek och komplexitet. Våra lagringslösningar, inklusive NAS och filservrar, optimerar datahanteringen och tillgängligheten. Dessutom erbjuder vi UPS-konfigurering för oavbruten kraft och installation av säkerhetsskåp för server för ytterligare fysiskt skydd, vilket ger er fullständig sinnesro.

 

Med Alina som er partner i server- och backuplösningar kan ni förlita er på att er data hanteras med högsta standard av integritet och professionalism. Kontakta oss idag för att ta det första steget mot en mer säker och effektiv IT-infrastruktur.

Låt oss prata om er IT

Vi optimerar din IT för framtidens utmaningar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du integritetspolicyn.

“I en digitaliserad värld är rätt IT-stöd avgörande. Vi på Alina är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är uppkopplad, säker och effektiv”

Niklas Svantesson
Key Account Manager, Alina

Vanliga frågor