Alina 💚 Hållbarhet

På Alina är vi djupt engagerade i att främja en mer hållbar framtid för vår planet. Vi förstår vikten av ansvarsfull konsumtion och återanvändning av teknologiprodukter. Därför erbjuder vi en omfattande lösning för att ta hand om er begagnade IT-utrustning på ett sätt som gynnar både miljön och er plånbok.

Noah Buscher X8zstuks2pm Unsplash (1) (1)

Nätverkstjänster för Företag

Datorer skräddarsydda för era behov

På Alina tar vi ett aktivt steg mot en hållbar framtid genom att erbjuda omfattande lösningar för återanvändning och återvinning av IT-utrustning. Genom att ta emot och värdera er begagnade teknik, strävar vi efter att minimera avfall genom att renovera och återförsälja enheter, samtidigt som vi erbjuder rättvis ersättning för produkter med återstående värde. Vår professionella serviceorganisation är specialiserad på att reparera och renovera datorer, mobiler och surfplattor, vilket förlänger livslängden på dessa enheter och främjar en kultur av återanvändning.

För att ytterligare understödja vårt åtagande för miljön, tillhandahåller vi flexibla hyreslösningar för IT-utrustning, vilket minskar behovet av frekventa köp och bidrar till en mer hållbar teknologianvändning. Vid Alina är hållbarhet kärnan i våra affärsoperationer, och vi är engagerade i att leda vägen mot en mer ansvarsfull och miljömedveten teknologisektor. Tillsammans med våra kunder och partners arbetar vi för att skapa en framtid där teknik går hand i hand med miljömässig hållbarhet.

Låt oss prata om er IT

Vi optimerar din IT för framtidens utmaningar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du integritetspolicyn.

“I en digitaliserad värld är rätt IT-stöd avgörande. Vi på Alina är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är uppkopplad, säker och effektiv”

Niklas Svantesson
Key Account Manager, Alina

Vanliga frågor