Nätverk för företag

Då allt mer utrustning ansluts till internet idag, så är ett fungerande nätverk allt mer viktigt för företag. Vi har lösningarna och verktygen för att hjälpa er att komma till rätta oavsett om det gäller nytt nätverk med kabeldragning, trådlöst nätverk,  anslutning av utrustning eller utbyggnad av befintligt nätverk. Nedan hittar ni några av det tjänster vi kan erbjuda inom nätverk.

Thomas Jensen ISG Ruel0uw Unsplash (1)

Nätverkstjänster för Företag

Datorer skräddarsydda för era behov

I en värld där digital transformation ständigt pågår, är pålitliga nätverkslösningar grundläggande för alla typer av företag. Vår omfattande portfölj av nätverkstjänster säkerställer att ert företag är uppkopplat, säkert och redo för framtiden. Oavsett om ni behöver etablera ett helt nytt nätverk, uppgradera ert befintliga, implementera trådlösa lösningar eller säkerställa anslutningen av specialutrustning, har vårt team av experter de kunskaper och verktyg som krävs för att möta era behov.

 

Våra Nätverkstjänster Inkluderar:

 • Konsultation och Planering: Vi erbjuder skräddarsydda konsultationer för att förstå era unika behov och utmaningar. Vårt mål är att utveckla och implementera en nätverksarkitektur som stödjer er verksamhet idag och i framtiden.

 • Professionell Nätverksinstallation: Från kablage med hög prestanda koppar- och fiberlösningar till avancerade trådlösa nätverk och mesh-system, säkerställer vi en smidig och effektiv installation.


 • Konfigurering och Optimering:
  Våra tjänster omfattar noggrann konfigurering och optimering av ert nätverk för att maximera prestanda och säkerhet.


 • Trådlösa Lösningar:
  Vi specialiserar oss på att utforma och implementera skräddarsydda trådlösa lösningar, inklusive punkt-till-punkt trådlösa länkar för fjärranläggningar och robusta mesh-nätverk för omfattande täckning.


 • Anslutning av Smart Teknik:
  Vi hjälper ert företag att integrera smarta enheter såsom värmepumpar, solpaneler och elbilsladdare i ert nätverk för ökad effektivitet och kontroll.


 • Digital-TV och Internetlösningar:
  Vi erbjuder installation av Digital-TV och höghastighetsinternet via fiber till bostadsrättsföreningar (BRF), företag och offentliga institutioner.


 • Avancerade VPN-Lösningar:
  Våra VPN-lösningar ger er medarbetare säker och pålitlig tillgång till företagsresurser, oavsett var i världen de befinner sig.


 • Ubiquiti Cloud Controller:
  För klienter som efterfrågar avancerad nätverksstyrning erbjuder vi Ubiquiti Cloud Controller-lösningar för oöverträffad kontroll och insyn i nätverksaktiviteter.

Låt oss prata om er IT

Vi optimerar din IT för framtidens utmaningar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du integritetspolicyn.

“I en digitaliserad värld är rätt IT-stöd avgörande. Vi på Alina är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är uppkopplad, säker och effektiv”

Niklas Svantesson
Key Account Manager, Alina

Vanliga frågor