Specialbyggda datorer

Sedan 1997 har vi omfamnat konceptet att skapa datorer som svarar exakt mot våra kunders unika behov. Oavsett om det är en platsbesparande enhet för trånga utrymmen eller en kraftfull prestandagigant ämnad för avancerade uppgifter som att driva imponerande videoväggar, så är vi här för att realisera dina visioner genom skräddarsydda lösningar.

Specialbyggda datorer för företag

Datorer skräddarsydda för era behov

Att bygga datorer enligt kundens unika behov har varit en kärnprincip för Alina sedan vår grundande år 1997. Vi förstår att varje användare och varje företag har specifika krav när det gäller datorprestanda och funktionalitet. Från kompakta datorer som behöver passa in i begränsade utrymmen till kraftfulla prestandamonster avsedda för avancerade uppgifter som att driva videoväggar – vi är här för att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter exakt dina önskemål.

Vårt dedikerade team av experter strävar alltid efter att förstå varje kunds unika behov och önskemål. Vi kan skapa skräddarsydda datorer och servrar som är optimerade för att möta specifika prestandakrav, oavsett om det gäller snabb databehandling, grafikintensiva projekt eller andra specialiserade användningsområden.

Låt oss prata om er IT

Vi optimerar din IT för framtidens utmaningar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du integritetspolicyn.

“I en digitaliserad värld är rätt IT-stöd avgörande. Vi på Alina är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är uppkopplad, säker och effektiv”

Niklas Svantesson
Key Account Manager, Alina

Vanliga frågor