Kameraövervakning

Har ni ytor i era lokaler eller utanför som behövs övervakas med kamera så har vi lösningar för det. Vi erbjuder allt från en ensam kamera till större lösningar med fler kameror och inspelning. Våra kameraövervakningssystem är anpassningsbara och kan integreras med befintliga säkerhetssystem för att ge er full kontroll och trygghet.

Ennio Dybeli Kddnjuqwzsw Unsplash (1)

Kameraövervakning för Företag

Säker och Pålitlig Kameraövervakning för Företag

I en värld där säkerhet och övervakning blir allt viktigare, erbjuder vi skräddarsydda kameraövervakningslösningar för företag. Vår omfattande portfölj av övervakningstjänster säkerställer att ert företag är skyddat och alltid under uppsikt. Oavsett om ni behöver en enkel övervakningslösning med enstaka kameror eller ett komplext system med flera kameror och avancerad inspelning, har vårt team av experter den kunskap och de verktyg som krävs för att möta era behov.

Våra Kameraövervakningstjänster Inkluderar:
Konsultation och Planering: Vi erbjuder skräddarsydda konsultationer för att förstå era unika behov och säkerhetsutmaningar. Vårt mål är att utveckla och implementera ett övervakningssystem som stödjer er verksamhet idag och i framtiden.

Professionell Installation: Vi tar hand om hela installationsprocessen, från placering och montering av kameror till anslutning och konfigurering av inspelningsenheter och molntjänster.

Konfigurering och Optimering: Våra tjänster omfattar noggrann konfigurering och optimering av ert övervakningssystem för att maximera prestanda och säkerhet. Vi ser till att alla kameror är korrekt inställda för bästa bildkvalitet och täckning.

Trådlösa Lösningar: Vi specialiserar oss på att utforma och implementera trådlösa övervakningslösningar, inklusive punkt-till-punkt trådlösa länkar för fjärranläggningar och robusta mesh-nätverk för omfattande täckning.

Integrering av Smart Teknik: Vi hjälper ert företag att integrera övervakningssystemet med smarta enheter såsom larm, dörrlås och andra säkerhetssystem för ökad effektivitet och kontroll.

Molnbaserad Lagring: Vi erbjuder molnbaserade lagringslösningar för säker och tillförlitlig inspelning och åtkomst av videomaterial. Detta möjliggör enkel övervakning i realtid samt långsiktig lagring av videoinspelningar.

Avancerade Analyssystem: Våra övervakningssystem kan utrustas med avancerade analyser som rörelsedetektering, ansiktsigenkänning och nummerplåtsavläsning för att ytterligare förbättra säkerheten och effektiviteten.

Säker Fjärråtkomst: Vi erbjuder lösningar för säker fjärråtkomst som gör det möjligt för er att övervaka er verksamhet från vilken plats som helst via dator, smartphone eller surfplatta.

Låt oss prata om er IT

Vi optimerar din IT för framtidens utmaningar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du integritetspolicyn.

“I en digitaliserad värld är rätt IT-stöd avgörande. Vi på Alina är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är uppkopplad, säker och effektiv”

Niklas Svantesson
Key Account Manager, Alina

Vanliga frågor