Konferens & Public Display

Vill ni ha en digital anslagstavla på kontoret, kanske rulla reklam för era produkter i egna butiken eller ha en stor skärm installerad i  konferensrummet för att kunna hålla möten både lokalt och online. Vi har lösningar för detta och hjälper er gärna att ta fram rätt produkt för just er.

Förbättra Kommunikation och Marknadsföring

Konferens & Public Display Lösningar

I dagens digitala era blir visuella kommunikationslösningar allt viktigare för företag som vill förbättra både intern och extern kommunikation.
Vill ni ha en digital anslagstavla på kontoret för att dela viktig information med medarbetare och besökare i realtid? Eller kanske ni vill rulla reklam för era produkter i butiken för att maximera kundens uppmärksamhet och öka försäljningen?
Vi har lösningarna för er. Vi erbjuder digitala anslagstavlor som kan visa nyheter, meddelanden, scheman och mer, samt reklamskärmar för butiker som kan visa dynamiskt innehåll som bilder, videor och interaktiva element. Om ni behöver en stor skärm i konferensrummet för att kunna hålla möten både lokalt och online, erbjuder vi kompletta konferensrumslösningar inklusive stora skärmar, interaktiva whiteboards, projektorer och ljudsystem. Vår erfarna personal tar hand om hela installationsprocessen, från planering och montering till konfiguration och driftsättning, och vi erbjuder fortlöpande support och underhåll för att säkerställa att era system fungerar felfritt.

Varje företag är unikt, och vi arbetar nära er för att förstå era specifika behov och mål, och utvecklar skräddarsydda lösningar anpassade till era lokaler och verksamhetskrav. Med lång erfarenhet och expertis inom digitala displaylösningar är vi en pålitlig partner för era konferens- och public display-behov. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att förbättra er visuella kommunikation och skapa en mer engagerande och informativ miljö för både medarbetare och kunder.

Låt oss prata om er IT

Vi optimerar din IT för framtidens utmaningar

Genom att skicka in detta formulär godkänner du integritetspolicyn.

“I en digitaliserad värld är rätt IT-stöd avgörande. Vi på Alina är här för att säkerställa att din verksamhet alltid är uppkopplad, säker och effektiv”

Niklas Svantesson
Key Account Manager, Alina

Vanliga frågor